Hacizli Araç Satışları

  1. Anasayfa
  2. »
  3. İcradan Satılık
  4. »
  5. 1988 Model Broadway 22 Bin Lira Bedelle İcradan Satılıyor

1988 Model Broadway 22 Bin Lira Bedelle İcradan Satılıyor

admin admin -
166 0

İcradan satılık araçlardan en ucuzu ile ayağınızı yerden kesecek bir araç arıyor olabilirsiniz. Bu anlamda hacizli araç satışlarında hepsini bulabiliyorsunuz. Güncel olarak Suluova İcra dairesinden satılık hacizli Renault Broadway 22 bin lira bedelle satışa çıkıyor.

Aracın Özellikleri

05T7564 plakalı 1988 model Renault Broadway araç Amasya Suluova İcra dairesinden satılığa çıkarıldı. Aracın rengi sarı ve motor çalışmıyor. Sağ ve sol ön farlar kırık. Ön tampon kırık. Sağ dikiz aynasının dış kabı kırık. Sağ ön kapı kilidi yok. Tavanda yapıştırıcı izleri mevcut. Kapıların iç kısmında paslanmalar, arka tampon yuvasında çıkmış, bagaj kapağında boya atmaları, şasesi okunamıyor. Aracın radyosu var ve dizel yakıtla çalışıyor. Manuel vitesli aracın km ise 118.111.

İhale Tarihi Adresi

Hacizli icradan satılık broadway aracın ihalesi ise birincisi 19 Ocak günü saat 14:00’te ikincisi ise 9 Şubat günü saat 14:00’te. İhalenin yapılacağı adres ise Hacıhayta Mahallesi

, İstiklal Caddesi, N.528 Suluova otoparkında.

Aracın ilan numarası ILN01501913. Dosya Numarası 2020-169.

Araç almak isteyenler için alternatif bir yol olan icradan hacizli araçlar maddi açıdan çok daha ekonomik olarak sunulduğu için daha çok tercih ediliyor.

Araçların alım ve satımı ilgili icra müdürlüklerinden gerçekleştiriliyor. Hacizli Arabalar araç satışı yapmaz, satışa aracılık etmez, araç için kaparo vb ücret talebinde bulunmaz. Sadece bilgi amaçlı olarak yayınlanmaktadır. Sitedeki araç görsel amaçlı kullanılmıştır aracın kendisine ait değildir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir