Hacizli Araç Satışları

  1. Anasayfa
  2. »
  3. İcradan Satılık
  4. »
  5. 2017 Otomatik Vites Dizel Fiat Egea İcradan Hacizli 160 Bin Liradan Satışa Çıkarıldı

2017 Otomatik Vites Dizel Fiat Egea İcradan Hacizli 160 Bin Liradan Satışa Çıkarıldı

admin admin -
125 0

Son yılların en çok satılan araçlarından birisi haline gelen Fiat Egea herkesin almak istediği cinsten bir araç. Fiyatı ile diğer markalara göre daha cazip olsa da; uygun fiyatlı araç almak günümüzde çok zor bir husus. Bu anlamda kişiler şartlarını zorluyor ve alternatif araç alma yolları arayışında. Bu yollardan birisi de en uygun fiyatla alabileceğiniz hacizli ve icralık satışa çıkarılan araçlar. Güncel olarak ihalesi yapılacak olan 2017 model Fiat Egea araç 160 bin lira muhammen bedel ile satışa çıkarılırken  hakkında bilgi vermek istedik.

Neden Hacizli İcralık Satılıyor

Gün geçmiyor ki yeni icradan satılık araçlar hakkında ilanlar yayınlanmasın. Günümüzde almış olduğu araçların taksitini ödeyemeyen yada kamu kurum ve kuruluşları ile şahısları borçlarından dolayı elindeki aracı haczedilen esnaflar bulunuyor. Bu araçlar kişinin borcu karşılığı el konuluyor ve satışa konu edilerek alacağa istinaden satılıyor. Borcun tahsili ile kalan miktarda araç sahibine veriliyor ki burada icradan satılık araçlardan uzak durmak isteyen kesimlerin bilmesi gereken bir husus ta aslında bu. Siz bu araçları alarak borçlu kesime aynı zamanda yardımcı olmuş oluyorsunuz. Yani tam anlamıyla yasal bir satıştan bahsetmek mümkün.

İhale Tarihleri

Balıkesir 4. İcra Müdürlüğünden ILN01477034 ilan numarası ile satışa çıkarılan aracın ilk ihale tarihi 1 Aralık saat 14:30 ikinci ihale tarihi ise 21 Aralık günü saat 14:30 da yapılacak. Aracı görmek isteyenler ile ihaleye katılım sağlayacak olan kişiler AS kardeşler Vinç Otopark Taşımacılık İnş. Tic. Ltd Şti Paşaalan Mahallesi

doxycyclin ohne rezept kaufen

, 12 Ekim Caddesi, No.52-A Karesi Balıkesir adresinde bu isteklerine ulaşabilirler.

Aracın Özellikleri

Araç 34AAZ918 plakalı ve rengi beyaz. Dizel otomatik olarak sedan model bir araç. Hususi kullanımda bulunan aracın km si ise 85.958. Oldukça düşük bir km sahip. Araç alımı için yüksek model düşük fiyat arayışında olan kişiler için bulunmaz bir husus olan icradan hacizli satılık Fiat Egea sizlerin ihtiyacını karşılayacak cinsten. Söz konusu aracın ihale ilanına buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir