Hacizli Araç Satışları

  1. Anasayfa
  2. »
  3. İcradan Satılık
  4. »
  5. 2016 Dizel Otomatik Ford Focus 120 Bin Lira Bedelle İcradan Hacizli Satışa Çıkarıldı.

2016 Dizel Otomatik Ford Focus 120 Bin Lira Bedelle İcradan Hacizli Satışa Çıkarıldı.

admin admin -
151 1

Sıfır araç alımı neredeyse imkansız hale gelmesinin ardından vatandaşta ikinci el araca yöneldi. Ancak bu aşamada sıfır araç fabrikalarda üretimi yavaş ilerliyor ve bunun üzerine de chip krizi ile fiyatlar daha yukarılara çıkmış durumda. Bu nedenle kişilerde en uygun şartlarda yüksek modellere sahip olabilmek için arayışları artırmış durumda. Hacizli olarak satışa sunulan 2016 model Ford Focus araç için ilan.gov.tr adresinde yeni bir ilan yayınlandı. Sizlere bu araç hakkında bilgi vermek istedik.

Mersin 3. İcra Müdürlüğünden Satılıyor

Araç Mersin 3. İcra Dairesi Müdürlüğünün ILN01466067 ilan numarası ile ihaleye çıkarıldı. İlk ihale günü 30 Kasım ikinci ihale ise 17 Aralık günü saat 14:00 te yapılacağı duyuruldu. Bilindiği üzere bu araçlar aynı şekilde e-uyap sitesinden de ihale ile satışa konu ediliyor. Yatıracağınız muhammen bedel sonrası e-devlet şifrenizle giriş yaparak bu araca teklif verebiliyorsunuz. Ancak e-ihale yöntemi sonrası aracın olduğu oto parkta fiziken de ihale gerçekleştiriliyor. Burada ihaleye katılım olmazsa internet üzerinden en yüksek rakamı veren kişi aracın sahibi oluyor.

Ford Focus Aracın Özellikleri

2016 Model otomatik vites Ford Focus araç 33 NBR 15 plakalı ve 1

doxycyclin hund kaufen

,5 TDCI 120 SW sedan olarak satılıyor. KM si ise 103,628 olduğu belirtilmiş. Aracın ruhsatı ve anahtarı var kaportası ve boyası iyi, Göğüs ile eklentilerini orijinal olduğu, dijital teyp ve radyolu, Koltuk döşeme ve taban tavan kaplamalarının iyi, sol ön çamurluk sol ön kapı, sağ ön çamurlukta sürtme, sol yan in v arkakapıda kaporta kırık hatası olduğu çiziklerin olduğu belirtiliyor. Araçta çarpma nedenli olarak 5917,19 TL hasar tutarı, ERP Çarpışma ile 23,143,63 TL hasar tutarlı olduğu da ayrıntılarda bulunuyor. Aracın muhammen bedeli 120 Bin Lira.

Araç alımı için hacizli icralık araç satışları fiyatları ile cazip kılınan satış yöntemleri arasında bulunuyor. Bu anlamda Hacizliarabalar.net sitesi olarak sizlere yüksek model, uygun fiyattan satılan araçlar hakkında bilgi vermek istiyoruz. Bizler araç satışı yapmayız, aracın satışlarında aracı olmayız. Ancak fiyat açısından da  Ziraat Bankasından Satılık 2. El Araçlar başta olmak üzere diğer bankalardan satılık araçları da inceleyebilirsiniz.

İlgili Yazılar

1 Yorum

  1. Ahmet - -

    Bu aracı nasıl alabilirim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir