Hacizli Araç Satışları

  1. Anasayfa
  2. »
  3. İcradan Satılık
  4. »
  5. 2016 Dacia Duster Laureate 1.5 Dizel Araç İcradan Satılık

2016 Dacia Duster Laureate 1.5 Dizel Araç İcradan Satılık

admin admin -
133 1

İcradan araç satışları gündemdeki yerini korumaya devam ederken modeli ve fiyatı ile satışa konulan 2016 Dacia Duster Dizel  Araç dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Aracın Özellikleri

İcradan satılık olması fiyatını uygun kılıyor. 2016 model ve Laureate 1.5 DC tipli dizel motorlu araç siyah renkli. Aracın aküsü bulunmadığından dolayı çalıştırılamamış ve km de bakılamamış. Araçta hız sabitleme, yol bilgisayarı, klima, navigasyon bulunuyor. Araçta genel ince çizikler mevcut hasarlı bölümler bulunduğu ilanda yazıyor. Araç donanım ve konfor açısından Laureate özelliklere sahip. Dizel motor ayrıca 110 hp beygir gücünde. Aracın muhammen bedeli 105 Bin lira.

Ayan Yediemin Oto Parkında

İcradan satılık araç İskenderun İcra Dairesince satışa konu edilmiş. İlan numarası ILN01529717. İhalenin yapılacağı yer İskenderun Adliyesi İcra Dairesi, satış bürosunda. PTT yanındaki adliye ihale yöntemiyle yapılacak aracı Ayan Yediemin Otoparkı, Sanayi Sitesi, No41 adresinde yediemin Ali Özkan nezaretinde mesai saati içerisinde görebileceğinizi de hatırlatalım.

İhale Bilgileri

2016 Dacia Duster almak isteyenler için bir fırsat olabilir. Bu anlamda satış için ilk ihale tarihi 16 Şubat 2022 günü saat 11:30 da ikinci ihale ise 8 Mart 2022 günü saat 11:30 da yapılacak.

İcradan satılık araçlardan almak isteyen kişiler kendilerine göre bir araç almayı düşündükleri zaman araştırma yapıyor. Burada bulunan aracı almak istedikleri halde bu araç için teminat ödemesi yapıyor ve ihaleye giriyor. İhale işlemi hem dijital ortamda hem de fiziken adresinde gerçekleştiriliyor. Bu anlamda e-devlet şifreniz ile giriş yaparak ilan numarası üzerinden araca da ulaşabiliyorsunuz. İlan.gov.tr adresindeki ilana buradan gidip inceleyebilirsiniz. Sayfadaki fotoğraf görsel amaçlı kullanılmış olup araca ait değildir.

prednisolon 5mg kaufen ohne rezept

İlgili Yazılar

1 Yorum

  1. Ramazan - -

    Araçı nasıl alacamı bilmiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir