Hacizli Araç Satışları

  1. Anasayfa
  2. »
  3. İcradan Satılık
  4. »
  5. 2012 Model Otomatik Vites Dizel Passat Hacizli ve İcralık Olarak 140 Bin Lira Bedelle Satışta.

2012 Model Otomatik Vites Dizel Passat Hacizli ve İcralık Olarak 140 Bin Lira Bedelle Satışta.

admin admin -
230 0

Sıfır km araç almak isteyen vatandaş fabrikalarda üretim yetişmeyince doğal olarak ikinci el araç almak zorunda kalıyor. Buraya kadar her şey yolunda. Ancak sorun ikinci el araçlarında sıfır araç fiyatları ile satışa çıkarılması. Bu aşamada otomobil sahibi olmak isteyenlerde en uygun fiyatla nereden alabiliriz arayışında. Tam da bu anlamda sizlere 2012 model Dizel otomatik vitesli Passat aracın 140 Bin lira muhammen bedel ile satışa çıkarıldığını duyurmak istedik.

Piyasada 250 Bin Lira Burada 140 Bin Liradan Satılık

Hacizli ve icralık olarak satışa konu edilen Passat marka araç 2012 model TDI ve otomatik vitesli olarak. 2,0 motoro sahip araç siyah ve aracın anahtarı ile ruhsatının olmadığı açıklamalarda mevcut. Sedan aracın arka camı kırık, ön farları kırık, lastikler çürümeye başlamış. Kontak anahtarı olmadığı için aracın motoru ve diğer aksamları da kontrol edilememiş. Dolayısıyla da km sine de bakılamamış. Dış kaportada çiziklerin olduğu, vernik soyulması oluştuğu, hasar kaydının sorgulanmadığı, aracın 2019 yılında otoparka getirildiği belirtilmiş. Aracın ön kısmında boya var, tavanında vernik soyulmaları oluşmuş. Boyasında solmalar mevcut. Tamponlarında çatlaklar bulunuyor ve macun çekilmiş. İcradan satılık araç  araç 22 Ekim 2019 gününden beri otoparkta bulunuyor.

İhale Tarihi ve Saati

Şanlıurfa Siverek İcra Dairesi Müdürlüğünden satışa çıkarılan 2019 Model Wolksvagen Passat marka aracın ilan numarası ILN01477371. Araç ihale ile satışa çıkarılıyor. Muhammen bedel üzerinden teminat yatırmanız gerekiyor İhale için ilk tarih 16 aralık saat 11

, ikinci ihale tariihi ise 6 Ocak saat ise yine 11.

Piyasada 250 bin liradan daha düşük rakamlara bulamayacağınız bir araç olan Wolksvagen Passat marka aracı burudan hacizli ve icralık olarak daha uygun fiyatla alacağınız belirtmek doğru olur. Ancak alacağınız araç için ayrıca masraf yapacağınızı da dikkate alarak hareket etmenizde fayda olacaktır. Nitekim burada alım için araçta meydana gelen eksiklikleri de kabul etmiş oluyorsunuz. Ayrıca dilerseniz ihale saatinden önce aracı da görmek mümkün. Araç Emniyet Yediemin Otoparkı, Siverek Şanlıurfa adresinde bulunuyor. İhale ilanına buradan ulaşabilirsiniz. Fotoğrafta gösterilen araç aracın kendisi değildir. Aracın ihalesine girmenize rağmen alamamanız durumunda teminat tutarı da size iade ediliyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir