Hacizli Araç Satışları

  1. Anasayfa
  2. »
  3. İcradan Satılık
  4. »
  5. İcra Dairesinden Hacizli Satılık 2019 Model Kabinli Same Traktör 145 Bin TL

İcra Dairesinden Hacizli Satılık 2019 Model Kabinli Same Traktör 145 Bin TL

admin admin -
97 0

Hacizli traktör satışları farklı icra müdürlükleri kanalıyla devam ede bir satış türü. Fiyatı ve modeli ile en cazip alımlardan birisi olan icralık araç alımlarında e-satis üzerinden ihale söz konusu. Güncel olarak ihale ile ilgili ilan ise ilan.gov.tr adresinden yapılıyor. İki aşamalı ihale ile satışa konu edilecek olan 2019 model kabinli Traktör Same marka ve 145 bin lira gibi muhammen bedelle satışa çıkarıldı.

Piyasada 200 Bin Lira Burada 145 Bin Lira’dan

İcradan satılık hacizli traktör arayışı yapan kesim oldukça sayısı artan bir grafikle devam ediyor. Son günlerde fiyatlarda meydana gelen ani yükselmeler

http://werbungmarketing.de/_images/ohne/index.html%3Fp=66.html

, faizler, enflasyon gibi neden nedenler traktör sahibi olmak isteyenleri farklı alternatif yollara başvurmak zorunda bırakıyor. Hacizli olması nedeniyle uzak duran kesimden bahsetmek mümkün. Ancak yasal olarak yapılan bu satışın ardında traktör sahibinin de faydalanacağını, daha az faiz ödemek zorunda kalacağının da bilincinde olmak gerekiyor.

Same Kabinli Traktör İhale İle Satışta

Same marka traktör ihale yöntemi ile satışa konu ediliyor. Muhammen bedel 145 bin lira ancak ihaleye girmeyen olursa bu fiyat üzerinden de satılabilir. İhale internet üzerinden dijital ortamda yapılabiliyor. Burada e-devlet şifreniz ile girdikten sonra ilgili ilanı buluyorsunuz ve muhammen bedel üzerinden teminat tutarı yatırdıktan sonra ihaleye katılım sağlayarak teklif veriyorsunuz. Dijital ortamda yapılan ihale sonrası traktörün olduğu yerde ikinci biri ihale gerçekleştiriliyor. Katılım olmadığı zaman dijital ihaleye teklifi veren en yüksek katılımcı traktörün sahibi oluyor.

İhale Tarihi, Saati, Adresi

İlk ihale 1 Aralık günü saat 10:00 da ikinci ihale ise 29 Aralık  günü saat 10 da yapılacak. İlk ihalede alıcı çıkmadığı takdirde satış ikinci ihaleye kalmış oluyor. İhalenin yapılacağı yer Adalet Sarayı Giriş Kat No.Z-16 Merkez Kastamonu adresinde. Kabinli traktörde genel durumu iyi, çiziklerinin boya atığı ve göçüğün olduğu, iç aksamda deformasyon olduğu, sol kapı ve arka cam ile sağ arka camının olmadığı, 1054 saatte olduğu belirtilmiş. Dilerseniz traktörü ihale öncesi de görme imkanınız bulunuyor. Hacizli İcralık traktör alımı için İhaleye girmenize rağmen kazanamadığınız takdirde yatırmış olduğunuz teminat tutarı da sizlere iade ediliyor. İlana buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir