Hacizli Araç Satışları

  1. Anasayfa
  2. »
  3. İcradan Satılık
  4. »
  5. 2017 Klimalı Kabinli John Deere Traktör 188 Bin Lira Muhammen Bedelle İcradan Hacizli Satılık

2017 Klimalı Kabinli John Deere Traktör 188 Bin Lira Muhammen Bedelle İcradan Hacizli Satılık

admin admin -
95 0

İcralık ve hacizli olarak satışa konu olan John Deere Traktör 2017 Model. Piyasa fiyatına göre çok daha uygun fiyatlarda satışa konu ediliyor. İhaleye fiziken girme olanağınızın yanında ikametiniz nerede olursa olsun internet üzerinden de online girebiliyorsunuz. İnternet ihalesi sonrası da fiziki ihale söz konusu. Çok uygun fiyatla alabileceğiniz traktör alım alternatiflerinden birisi olan John Deere ve diğer bilgiler makalemizde yer alıyor.

İhale Bilgileri

Hacizli ve icradan satılık traktör arayışında olanlar günümüz şartlarında fiyatların çok yükselmesi nedeniyle sürekli artış gösteriyor. Bu anlamda bir çok çeşit, marka ve modeller ile icradan satılık araçlar bulabiliyorsunuz. John Deere traktör almak isteyenlerin değerlendirmek isteyeceği hacizli satış için ihalenin ilki 30 Kasım günü saat 13:30 da. İkinci ihale ise 7 Ocak saat 13:30 olarak belirlenmiş. Araca önce muhammen bedel üzerinden teminat yatırmanız gerekiyor. Bu teminat sonrası da ihaleye teklif verebiliyorsunuz.

Traktör Nerede Nasıl Görürüm?

İhaleye teklif verebilmeniz için e-devlet şifreniz ile giriş yapıyorsunuz ve muhammen bedel ödemesi sonrası ilgili traktöre dijital yolla teklif veriyorsunuz. Traktörü görmek için CBK Teknik Makine Mühendislik Tek. S. İşn. San ve Tic. Ltd. Şti. Yenidam Mahallesi, 6002 Sok No.1 Seyhan Adana adresine gitmeniz gerekebilir. Fiziken ihaleye katılım yapacaksanız ihale saati öncesi giderek buradan aracı inceleyebiliyorsunuz.

Traktörün Özellikleri

01FEL15 plakalı traktör 2017 model ve P/DD44 tipli. Dizel manuel vitesli traktörün rengi de yeşil. Kabinli traktör ve klimalı. 2940 motor hacmine ve 74 beygir gücüne sahip. Aracın ruhsatı ve kontak anahtarı mevcut. Sorgulamada da trafiğe çıkmasını engelleyici bir unsurun olmadığı tespit edildiği açıklanıyor.

İcradan satılık hacizli traktör John Deere Adana 11. İcra Müdürlüğünden satışa çıkarılmış. İlan Numarası ILN1475552. Traktör Yüreğir ilçesinde bulunuyor. Traktörün satışına konu dosya numarası 2020-10777. İhaleye girmenize rağmen daha yüksek tutarda teklif veren kişi traktörü almış olabilir. Bu anlamda siz ihaleyi kazanamazsanız vermiş olduğunuz teminat tutarını da kısa süre içerisinde iade almış oluyorsunuz. Traktörün satışı ile ilgili ilana buradan ulaşabilirsiniz. Hacizliarabalar.net sitesi araç satışı yapmaz

, satışa aracılık etmez. Satışın muhatabı olan kurumlar ile iletişime geçilmesi gerekir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir