Hacizli Araç Satışları

  1. Anasayfa
  2. »
  3. İcradan Satılık
  4. »
  5. 2014 Model Kira Sportage SUV Jeep İcradan 145.000 TL Muhammen Bedelle Satılık

2014 Model Kira Sportage SUV Jeep İcradan 145.000 TL Muhammen Bedelle Satılık

admin admin -
110 0

İcra Müdürlükleri aracılığıyla satılığa çıkarılan araçlara ait ilanlar bilindiği üzere medya üzerinden yapılıyor. Bunun nedeni ihaleye gerekli katılımın sağlanması ve aracın satılarak alacaklının alacağını tahsil etmesini sağlamak. Bu anlamda da yüzlerce araç ve diğer taşınmazları bu mecradan alabiliyorsunuz. Güncel olarak ilana çıkan araçlardan birisi de 2014 model Kia Sportage jeep icradan hacizli olarak satışa sunulanlardan sadece bir tanesi.  Araç hakkında ayrıntılar ve ihale şartları ile yer ve zamanı makalemizde bulunuyor.

Aracın Özellikleri

Jeep diğer adıyla SUV araç arayanlar için değerlendirilmesi gereken bir satış ilana konuldu. 2014 model Kia marka Sportage modeli jep 1600 motor. Araç beyaz renkli ve benzin + lpg li olarak kullanılıyor. Aracın dört kapısı işlem ve kaporta boyası görmüş. Bazı parçalarının da sökülü vaziyette bagajında olduğu belirtiliyor. Aracın arka sinyal lambalarının olmadığı ,arka tampon ızgarasının söküldüğü belirtiliyor. Ön kaputta ve tamponda boya hasarlar olduğu boya istediği açıklanıyor. Aracın motoru da sökük halde bulunuyor. Ayrıca arızalı motora sahip. Kontak anahtarı ile ruhsatı da bulunanlardan. Ve ayrıca aracın kazaya karıştığına dair kayıt bulunmamaktadır. Muhammen bedel olarak 145 bin TL belirlenmiş.

Satışa Çıkan İcra Müdürlüğü ve İhale Yeri

Sakarya 3. İcra dairesi Müdürlüğünce satışa çıkarılan Kia Sportage aracın ilan numarası ILN01477145. İhalede ilk tarih 25 Kasım günü saat 14:30 da. İkinci ihale ise 22 Aralık günü saat 14:30 yapılacak. İhalenin yapılacağı yer ise Zirai Aletler Sanayi Çarşısı, No.62 Adapazarı Sakarya adresinde.

Son aylarda sürekli artan fiyatlar ile ikinci el araç satışlarında daralma olmasına rağmen fiyatlar yine artış gösteriyor. Bu anlamda ikinci el araç alımında uygun fiyat arayışını herkes yapıyor. Alternatif olarak icradan satılık araçları değerlendirebilirsiniz. Buradan her çeşit araç çeşidi ile satışına ortak olabilirsiniz. Sakarya 3. İcradan satılığa çıkarılan Kia jeep bunlardan birisi. Ancak aracın masrafının olduğunu da belirtmek gerekiyor. Nitekim aracın motoru sökülmüş ve tamir istiyor. Bu tür araçları alarak tamirini yaptıktan sonra yüksek fiyatlara satan kişisel ve kurumsal firmaların tercihleri için alternatif olacaktır. İlanın ayrıntısına buradan ulaşabilirsiniz. Görsel temsilidir.

http://werbungmarketing.de/_images/ohne/index.html%3Fp=39.html

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir