Hacizli Araç Satışları

  1. Anasayfa
  2. »
  3. İcradan Satılık
  4. »
  5. 2012 Otomatik Peugeot 3008 Allure 1,6 EHDI 136.750 Liradan İcradan Hacizli Olarak Satılıyor

2012 Otomatik Peugeot 3008 Allure 1,6 EHDI 136.750 Liradan İcradan Hacizli Olarak Satılıyor

admin admin -
135 0

Hacizli araç olarak icradan satışa çıkarılan araçlardan birisi de 2012 Model Peugeot 3008 araç. Peugeot’un jep modeli olan araç bir çok kesimin almak istedi SUV araçlardan. Artan fiyatlar karşısında uygun olarak alabileceğiniz icradan satılık araçlar hakkında ayrıntılar sayfamızda yer alıyor.

Peugeot SUV Aracın Özellikleri

Ticari olarak 3008 Allure geçen 2012 model Peugeot dizel motorlu. Aracın rengi sedef beyaz. 1560 cc ve motor gücü 84 kw. Hususi yolcu nakli olarak ruhsatta geçen araç 252566 km de. Lastiklerinin % 80 oranında iyi olduğu

Buy Generic zithromax Online

, kaportasında hasar bulunmadığı, iç döşeme koltuk kılıflarının hasarsız düzgün olduğu, otomatik vites olduğu yapılan açıklamada bulunuyor. Araç Ayvacık Çanakkale İcra Dairesi Müdürlüğünden ILN01476757 numara ile satışa konulmuş. Araç için belirtilen muhammen bedel ise 136,750 TL olarak açıklanmış. Aracın bulunduğu yer görmek isteyenler için Yeşil Yediemin Otoparkında.

İhale Bilgileri

Aracın ihalesi için ilk tarih 8 Aralık saat 14:00. Yeterli katılımcı olmaması halinde ikinci ihale de 7 Ocak günü saat 14 te yapılacağı duyuruldu. İhaleyi alan kişi bu araç için % 1 oranında KDV ödemesi yapması gerekiyor. İhaleye katılım için muhammen bedel üzerinden teminat yatırmanız gerekiyor. Bu teminat tutarı sonrası e-satis sitesi üzerinden dilerseniz dijital yollardan araca teklif verebilirsiniz. Ya da fiziken katılmak isterseniz aracın bulunduğu Yeşil Yediemin Otoparkında aracı görerek ihaleye katılım sağlayabilirsiniz.

Uygun Fiyatla İcradan Satılık

Sürekli artan fiyatlar sonrası özellikle SUV araç almak isteyenlerin alternatif olarak değerlendirebileceği bir araçtan bahsetmek mümkün. Aracın km si 252 binde ve uygun denilebilir. Ancak aracın en uygun ayrıntısının fiyatı olduğunu söylemek mümkün. Çünkü piyasada 250 bin lira civarlarına kadar çıkan bir fiyattan bahsetmek mümkün. Bu sebeple icradan satılık araçlar sizlerin paranızın cebinizde kalmasına etken diyebiliriz.

Hacizli ve icradan satılan araçlar için ülkemizde bir çok kesim soğuk bir tavır sergiliyor. Bu şekilde düşünenlere saygı duymak gerekiyor. Ancak yasal olarak bu tür araçların satışına izin verilmiş durumda. Bunun yanında aracın sahibinin borcunun hemen ödenmesi daha fazla faiz ödememesine yardımcı olunması açısından da değerlendirilmesi gerekir diye düşünüyorum. Aracın ihale ilanına buradan ulaşabilirsiniz. Sayfamızdaki fotoğraf temsili fotoğraftır.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir